Om oss

NESTTUN VVS - RØRENTREPRENØR

Nesttun VVS AS, er opptatt av å skape verdier for sine kunder ved å tilby kvalitet i alle ledd og samtidig holde fast på sentrale verdier som sikker drift god helse og trygghet for våre arbeidere.

Nesttun VVS ble i 2018 etablert som enkeltmannsforetak av Rørleggermester André Danielsen. I januar 2019 ble bedriften videreført som aksjeselskap.

Rørleggermester André Danielsen har svennebrev og mesterbrev i rørleggerfaget. I tillegg til en treårig tverrfaglig tilleggsutdannelse
ved Bergen Tekniske Fagskole som gir tittelen KEM tekniker.

​Han har siden 2005 arbeidet i rørleggerbransjen og har tilegnet seg en allsidig erfaring innen flere nøkkelområder i rørleggerfaget, dette inkluderer offentlig og private VA anlegg, varme og kjøleanlegg, sprinkler og sanitær.

Bedriften har kontor og lager sentralt på Nesttun.
Vi påtar oss både serviceoppdrag og komplette installasjoner av sanitær og varmeanlegg.

Nesttun VVS, er medlem av Rørkjøp kjeden, dette gjør at vi
er konkurransedyktig på priser og kan levere kjente
​kvalitets produkter.

Godkjent lærebedrift

For oss er det viktig å være med å utvikle, og lære opp nye fagarbeidere og være med å bidra til kompetanseløft i bransjen i årene som kommer.

​Rørbransjen har opplæringskontor, som ivaretar opplæringen sammen med oss . Dette bidrar til å sikre høy faglig kvalitet på rørleggerne.

Les mer om hvorfor det er så viktig å bli en lærebedrift på Utdannings direktoratet sine nettsider.

Logoen til Godkjent Lærebedrift

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle